diumenge, 24 de febrer del 2013

Terrassa, el concert cara B

Nou disc d'Antònia Font és sinònim de nous concerts. Calia veure presentar el 'Vostè és aquí' i això vam fer aquest dissabte a Terrassa, en un escenari molt bonic però en absolut ple. M'atreviria a dir que érem mitja entrada, i tampoc no podríem parlar d'un públic massa entusiasta. Potser és per la manera que té el grup de presentar els nous treballs, com és habitual, tot el disc sencer de principi a fi, amb molt poc discurs, i només la llibertat de fer 'Per jo i tots els ciclistes' en darrer lloc, i amb en Pau muntat en una bicicleta i pedalant.


Pel que fa a l'execució del disc, alguns detalls interessants, més instruments a l'escenari, un fons de bicicletes penjades i una distribució diferent dels músics, amb el teclat i la bateria davant, i en Pau darrere de tot. Destacable el joc de llums, també. Agradable de veure, però segueix sent incomprensible que s'encaparrin a fer les presentacions d'aquesta manera.


Esperàvem amb ganes la segona part del concert, els temes clàssics, l'animació del públic, però va resultar ser una mena de concert de cara B, almenys inicialment. Van començar amb 'Multicinemes', per seguir amb 'Canta' i posteriorment amb 'Tristesa'. Motius de sobres per curtcircuitar-nos, però no per evitar que les cantéssim amb delit, més difícil ens ho havien de posar si volien un silenci absolut! Després ja van venir algunes cançons de més pes, però només amb 'Wa yeah' van aconseguir que el públic reaccionés, i encara només un petit sector.


La gran sorpresa va venir al final. Van anunciar que en acabar estarien fora per signar autògrafs i fer-la petar una estona, i no vam perdre aquesta oportunitat totalment inesperada. Vam aconseguir signatures, però sobretot vam tenir una llarga conversa amb en Joan Miquel Oliver, en Jaume Manresa i una mica també amb en Pau Debon. Les preguntes se succeïen i ells les contestaven amb total naturalitat, crec que no ens va quedar res al pap, aquest cop la timidesa no va poder, i ens vam quedar amb molt bon gust de boca, encara millor que el que ens havia deixat el concert. I ja ho sabeu gent, si no us agrada 'Robot', millor que canvieu de grup! Jaume Manresa dixit.

4 comentaris:

  1. Molt bon concert i crónica. Em feu enveja!
    gracis per tot

    ResponElimina
  2. Guauuu quina passada!! Per fi hi hagut un apropament face to face (recordo que vam estar-hi molt a prop a Vilaseca)! Molt bona crònica, as usual, és cert que feu enveja (sana), ara s'obre un nou apartat en el ranking, suposo, concerts assistits i interaccionant amb la banda... Però expliqueu, expliqueu més coses sobre les converses que vau tenir, de quin planeta és en JoanMi, per exemple? ;)

    ResponElimina
  3. Feia temps que no anava a un concert d'AF i em va agradar molt, malgrat vaig trobar a faltar coses: estar de peu, una cervesa a la mà, córrer al davant a cantar alguna cançó als peus d'en Pau... però tot i haver canviat les coses, us he de dir que segueixen essent (per mi) els millors. M'encanta el que fan i vaig gaudir molt. També em va fer molta gràcia xerrar amb ells. "Qui sap quant de temps trigaré a tornar-los a veure". Al dir que estarien allà, vaig pensar que no podia deixar passar l'oportunitat. Això sí, el disc vaig demanar que el dediquessin a la nena...

    Us vam trobar a faltar!!

    ResponElimina
  4. Quina rapidesa, Xexu! Tal i com ja us he comentat, cal mirar les fotos per prendre consciència del que va passar a Terrassa. Va ser una monada...

    ResponElimina