diumenge, 4 d’octubre del 2009

Vistes al 2010

Està molt clar que l'absència als escenaris d'Antònia Font ens està afectant molt negativament. Alguns fins i tot heu trobat substituts descafeïnats per omplir un buit massa gran, i és clar, res no toca vores. El que seria més lògic i natural és seguir les evolucions d'en Joan Miquel Oliver, que aprofita el temps d'aturada de la banda per fer gira i presentar el seu nou disc Bombón Mallorquín, molt aclamat per la crítica. Però sembla que magnífiques cançons com Lego o Final Feliç no atreuen igual que els grans clàssics.

Lluny de quedar-se aquí, en JoanMi té molts projectes paral·lel, ja que li agrada tocar moltes tecles. Sortosament, no s'oblida del grup que l'ha portat a la fama, i en múltiples entrevistes que corren a dia d'avui per internet comença a definir allà a l'horitzó el que serà el sisè disc d'AF (d'estudi), previst per finals de 2010. Un any encara ens queda per esperar, però la cosa comença a tenir un altre color, anem respirant i arrencant fulls del calendari, que ja s'acosta. El 2011 tornarà a ser un any antoniafònic. Però espero que durant l'estiu de l'any que ve ja ens vagin fent memòria a base de concerts, a l'espera de nou material, i qui sap si ens aniran avançant alguna coseta. I can't wait. Us deixo aquí una de les múltiples notícies sobre el treball d'en JoanMi, totes diuen el mateix, i el més important està al final.

També us deixo aquí el vídeo de Final Feliç, perquè veieu el que ens espera. Aquest home va de mal en pitjor.



4 comentaris:

  1. Xexu, estàs en tot!! primer amb les sèries, ara amb A.Font. Tinc moltes ganes d'anar a un concert i que treguin un nou disc!! com serà?? segur que bo!! a veure si el proper "estiu" tenen una mica de mono de concerts i fan alguns. HAviem pensat que també podríen venir al Festival d'Ediburgh, aprofitant que vosaltres vindreu al TAtoo. Crec que causarien sensació. I després podríem anar plegats als Three sisters disfressats d'astronautes!! t'imagines?? jo 'imagino al Juanmi amb el gin&tonic a la mà mirant al cambrer amb tots els gots a la mà... te'n recordes?

    gràcies maco. L'entrevista del juanmi molt interessant, pel propers sant jordi em compraré el llibre!!

    petons altre cop desde edinburgh, que ja fa fred!!
    raquel

    ResponElimina
  2. Saps el més greu del cas, Raquel? Que si anem al Three Sisters així disfressats, ningú no ens miraria de forma estranya!!

    ResponElimina
  3. Doncs sí senyor, que s'inspiri que s'inspiri en JoanMi, que esperem amb candeletes el nou disc d'AF!! De mentres, a veure si l'any que ve tornen una mica amb els concerts. Estaria de conya que pugessin aquí Edinburgh aquesta gent, van que ni clavats amb el Festival, però ho veig una mica difícil ara com ara...però sempre podem fer pressió al seu Fòrum o algo no?

    Vinga, merci per la crònica, trobàvem a faltar un post AF!!

    ResponElimina
  4. Jo també enyoro aquell estiu en que no ens que no ens qüestionàvem si s'hi havia d'anar o no: S'hi anava i punt. Ai... espero que no ens fallin.

    Una abraçada! i merci pel post. Està com una puta cabra.

    ResponElimina