dimarts, 25 de desembre del 2007

Sí, sí, sorpresa

Nadal, nadal. Quines dates. Avui explicaria una historieta, però ja la coneixeu tots. El dia 25 de desembre va néixer una personeta ara fa molts anys, i tothom se'n va alegrar molt. Abans que ella n'hi havia hagut una altra que havia nascut aquest dia, o això diuen, però suposo que tots sabeu que estic parlant de la Txaro.

Ànima de la Comunitat, i gran amiga, cumpleix anys en una data tan assenyalada. De minyonet ros i blanquet no en té massa, però d'amor i pau prou que en reparteix. Aquests dies que tots estem celebrant obligats unes festes que arriba un moment que no entenem, tenim un motiu de celebració de veritat, d'aquells que a mi m'agraden més. Per això demà, després de la gran endrepada de Nadal, serem allà, a casa seva, per celebrar el sopar sorpresa que ella mateixa ha organitzat. Sorpresa? Sí, sí, sorpresa.

Txaro, t'estimem. Per aquest i molts anys més al teu costat, al teu dia. Perquè no triem el dia que naixem, però no hi ha res que no es pugui solucionar amb unes dosis de la nostra rutina. Moltes felicitats, guapa. Els dos petons te'ls faré in situ.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, l'acabo de veure avui dia 4 de gener... sí, he estat una mica desconnectada, ho sé.

    Espero que tots disfrutéssiu del sopar, va ser una mica in extremis (el dinar del 25 sempre s'allarga!), moltes gràcis per ajudar-nos a preparar-lo i per menjar-vos-el.

    Us estimo a tots!!

    ResponElimina